Arbejdsløs jobsøgende i Allerød: Nu registrerer jeg mig hos et vikarbureau Allerød.

Jeg har været nyduddannet og ledig i snart 1 år, og det betyder, at jeg bliver nødt til at gøre noget andet. Så derfor har jeg kontaktet vikarbureau Allerød (www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP54&ID=81). Jeg har læst statskundskab, men der er mange ansøgere om buddet, og jeg har ikke ret meget erfaring. Det kan være, at jobs via et vikarbureau er vejen til, at jeg kan generere flere opgaver på cv’et og endvidere har nogle opgaver at stå op til om morgenen. Det er selvfølgelig behageligt ikke at skulle ud af døren på regnvejrsmorgener, men jeg savner faktisk at skulle ud og udføre mit job.

Min kære veninde er hos Vikarbureau Herlev (www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP145&ID=81), og hun har før det været sendt ud via Vikarbureau Esbjerg (www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP146&ID=81), da hun for nogle år siden hun boede derovre. Hun har forklaret mig, at hun jævnligt skulle hen på kontorer, når de ansatte var syge, skulle på ferie eller skulle på barsel. Det kunne være dejligt med sådan en barselstjans, hvor man jo kan være tilknyttet samme kontor i længere tid.

Nu har jeg registreret mig, og først nu begynder alle overvejelserne at dukke op: Hvor lang tid går der, op til at de ringer? Mon det er nok at være tilmeldt hos ét vikarbureau? Hvor mon jeg bliver sendt hen? Hvad kommer jeg til at tjene i timen? Og vil jeg overhovedet kunne lide at være vikar?

Får jeg snarere en masse småjobs af eksempelvis få dages varighed er jeg lidt spændt på, hvordan jeg klarer det med at være ukendt og komme ind uden kendskab til virksomheden. Man når vel knapt nok at kende navnene på virksomhedens ansatte, før man er færdig igen. Til gengæld kommer jeg til at opleve mange forskellige steder, og hvem ved … måske bliver de glade for mig et sted, så jeg ikke behøver at stoppe.