Hydraulik fittings, hydraulikslanger, hydraulik cylinder og hydraulikventiler er min fars store samtaleemne

Kender nogle af jer det, når nogen er så henført over deres arbejde, at de ofte fortrænger, det fact at vi andre ikke fornemmer vedkommendes erhverv lige så inderligt. Min far har arbejde inden for hydraulik (http://ht.hvht.dk/hydraulik-2/) cylinder, hydraulik fittings (http://ht.hvht.dk/hydraulik-2/hydraulik-fittings/), hydraulikventiler (http://ht.hvht.dk/hydraulik-2/hydraulikventiler/) og hydraulikslanger og lige præcis … modebloggeren her fatter overhovedet ikk hvad noget af det er. Han har igen og igen fortalt mig om hydraulik fittings, hydraulik, hydraulik cylinder, hydraulikventiler og hydraulikslanger og hvordan de anvendes. Al oplysningen er fortabt på hans datter.

Det er egentligt totalt grinagtigt, når min daddy starter på at sniksnakke omkring hydraulikslanger, hydraulik fittings, hydraulikventiler og hydraulik cylinder. Så starter der noget der egentligt er et ritual, hvor min lillesøster & mig ofte kigger hinanden i øjnene og begge fniser helt indvendigt. Ak ja .. daddy har i flere år beskæftiget sig med hydraulikslanger, hydraulik fittings, hydraulik cylinder og hydraulikventiler og den mand holder stadig meget af sit arbejde.

Jeg ønsker at prøve denne form for lidenskab for mig selv … og derefter kan det være, at jeg fremfor at ævle angående hydraulik cylinder, hydraulikslanger, hydraulik fittings og hydraulikventiler lidt overraskende some day er personen, som ævler omkring something præcis lige så nørdet og passioneret overfor mine egne unger. Fnis. Jeg kunne sgu godt forestille mig det.