Modsætningen ml tøjforretning og rørbearbejdning, udstødningsrør, bukkeværktøj, bukning af rør og profilvalsning

Jeg kan ikke huske hvor vidt jeg har strejfet mandens arbejdsopgaver? Manden arbejder med udstødningsrør (http://www.pipetek.dk/pipetek/udstoedningsroer.htm), bukkeværktøj, rørbearbejdning, profilvalsning (http://www.pipetek.dk/pipetek/profilvalsning.htm) og bukning af rør , http://www.pipetek.dk/pipetek/, . Muligvis overvejer I, hvad for noget alt det er. På den måde ville jeg have det, så fremt jeg ikk levede sammen med min mand og ofte har hørt om bukkeværktøj, profilvalsning og rørbearbejdning.

Jeg mener, det er fedt, at vi deler vildt forskelligartede arbejdsområder som at gå efter tøj til butikken blandt Miu Miu’s nye retning i modsætning til profilvalsning, rørbearbejdning og gøren brug af bukkeværktøj bukning af rør til gode udstødningsrør

Profilvalsning, rørbearbejdning, bukning af rør og bukkeværktøj er eksempelvis dét, man anvender til bilers udstødningsrør – eller kæmpe udstødningsrør på fabrik. Også de dér flotte stål gelænderrør, som at der hænger i indgangen hos min arbejdsplads. Min mand arbejder inden for rørbearbejdning, bukning af rør og profilvalsning i både grafiske anlæg, hos fødevarevirksomheder og for en vindmølleproducent. Pretty awesome, tænker jeg. Det med rørbearbejdning, bukning af rør, udstødningsrør, profilvalsning og bukkeværktøj ligger langt fra mit arbejde. Modsætningen er tydelig.

Nu spekulerer jeg på, hvad du og din partner beskæftiger jer med. Mon I jobber ved industrien eller lige frem har job med bukning af rør, udstødningsrør, rørbearbejdning, bukkeværktøj og profilvalsning.

Profilvalsning, udstødningsrør, rørbearbejdning, bukning af rør og bukkeværktøj har jeg nu hermed forklaret denne ene gang på bloggen. Så nu forstår jer derude lidt om min husbonds job. I må skrive, hvis I gerne vil have flere indlæg angående bukkeværktøj, rørbearbejdning og profilvalsning, ellers satser jeg på at tie stille fremover. Tøhø.